Συσκευές & Αξεσουάρ
羊肉煲
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
花椒1 茶匙
-
八角2 颗
-
桂皮1 片
-
香叶1 片
-
陈皮2 小片
-
羊肉 选带皮羊腿肉,切约5厘米块,提前热水汆烫800 克
-
姜20 克
-
大葱 切段30 克
-
料酒50 克
-
水800 克
-
老抽25 克
-
生抽50 克
-
冰糖30 克
-
白萝卜 去皮,切约2厘米小块400 克
-
新鲜香菜 装饰用3 - 5 支
-
青蒜 切小段,装饰用1 支
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Νάτριο
202 mg
Πρωτεΐνη
44.5 g
Θερμίδες
1585.8 kJ /
379 kcal
Λιπαρά
8.7 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Υδατάνθρακες
34.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
TM6专属体验
12 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
冬日暖食
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
年度热门食谱精选2025
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
灵感每一刻
167 Συνταγές
Κίνα
Κίνα