Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

4.8 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
300 g

Υλικά

  • 10 g oleju
    10 g oliwy z oliwek
  • 50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 1 cm kostkę
  • 250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 300 g

Θερμίδες 652 kcal / 2729 kJ
Πρωτεΐνη 63 g
Λιπαρά 44 g
Υδατάνθρακες 0 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 15 g
Νάτριο 1050 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων