Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

4.7 31 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
300 g

Υλικά

  • oleju
    10 g
    10 g oliwy z oliwek
  • surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 1 cm kostkę
    50 g
  • mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g
    250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym

Διατροφή ανά 300 g

Θερμίδες 652 kcal / 2729 kJ
Πρωτεΐνη 63 g
Λιπαρά 44 g
Υδατάνθρακες 0 g
Φυτικές ίνες 0 g
Κορεσμένα λιπαρά 15 g
Νάτριο 1050 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων