Συσκευές & Αξεσουάρ
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
10 g oliwy z oliwek10 g oleju
-
50 g surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 1 cm kostkę
-
250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym250 g mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 300 g
Νάτριο
1050 mg
Πρωτεΐνη
63 g
Θερμίδες
2729 kJ /
652 kcal
Λιπαρά
44 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
0 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
WIĘCEJ SMAKU
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuskus perłowy z warzywami na parze
30 λεπτ.
Sos béarnaise
20 λεπτ.
Koktajl owocowy
5 λεπτ.
Posypka do bajgli "Everything Bagel Seasoning"
5 λεπτ.
Kleik ryżowy
2ωρ.
Lekkostrawny koncentrat bulionu warzywnego
30 λεπτ.
Truskawkowy sos winegret
5 λεπτ.
Gotowanie pyz z mięsem
20 λεπτ.
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 λεπτ.
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
5 λεπτ.
Gotowanie makaronu (TM7)
20 λεπτ.
Krem pistacjowy
40 λεπτ.