
Συσκευές & Αξεσουάρ
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
300 g
Υλικά
-
oleju10 g
-
surowego boczku, bez kości, bez skóry pokrojonego w 1 cm kostkę50 g
-
mięsa z udek kurczaka, bez skóry, bez kości pokrojonego w paski (1,5 x 3-4 cm), osuszonego ręcznikiem papierowym250 g
Διατροφή ανά 300 g
Θερμίδες
652 kcal /
2729 kJ
Πρωτεΐνη
63 g
Λιπαρά
44 g
Υδατάνθρακες
0 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Νάτριο
1050 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

WIĘCEJ SMAKU
11 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSer do smarowania
1ωρ.
Dżem borówkowy
45 λεπτ.
Słodki sos mango z chili
50 λεπτ.
Sos BBQ
30 λεπτ.
Sos ranczerski
2ωρ. 15 λεπτ.
Gotowanie ziemniaków w wodzie
55 λεπτ.
Krem czekoladowy z serka wiejskiego
4 λεπτ.
Gotowanie makaronu (TM7)
20 λεπτ.
Krem pistacjowy
37 λεπτ.
Bezglutenowe tortille z soczewicy
3ωρ. 40 λεπτ.
Marynowane spiralizowane marchewki (TM5)
30 λεπτ.
Purée z dyni (przepis podstawowy)
40 λεπτ.