Pane rustico

Pane rustico

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
35 fette

Υλικά

  • di chicchi di grano
    600 g
  • di acqua, fredda
    320 g
  • di lievito di birra fresco (30 g)
    ¾ di cubetto
    3 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (30 g)
  • di latticello
    200 g
  • di farina per pane + q.b. per la lavorazione
    150 g
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di aceto balsamico
    1 cucchiaio
  • di malto in polvere (προαιρετικό πεδίο)
    1 cucchiaino

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 70 kcal / 291 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 14 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων