Pane rustico

Pane rustico

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
35 fette

Υλικά

  • 600 g di chicchi di grano
  • 320 g di acqua, fredda
  • ¾ di cubetto di lievito di birra fresco (30 g)
    3 cucchiaini di lievito di birra disidratato, (30 g)
  • 200 g di latticello
  • 150 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1 cucchiaio di aceto balsamico
  • 1 cucchiaino di malto in polvere (προαιρετικό πεδίο)

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 70 kcal / 291 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 0 g
Υδατάνθρακες 14 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων