Pane di frumento e farro

Pane di frumento e farro

4.3 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 12ωρ.
16 fette

Υλικά

  • 450 g di farina per pane + q.b. per la lavorazione
  • 300 g di farina di farro bianca
  • 1 cubetto di lievito di birra fresco (40 g)
  • 500 g di latticello
  • 30 g di acqua + q.b. per spennellare
  • 1 ½ - 2 cucchiaini di sale a piacere
  • farina per pane per la lavorazione

Διατροφή ανά 1 fetta

Θερμίδες 189 kcal / 793 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 1 g
Υδατάνθρακες 37 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων