Mousse ai frutti rossi

Mousse ai frutti rossi

4.6 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • fogli di gelatina (10 g)
    5
  • di acqua
    50 g
  • di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)
    300 g
    300 g di frutti rossi congelati, (es. fragole, lamponi...)
  • di zucchero
    200 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    250 g
    250 g di ricotta
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    250 g
  • di menta fresca per decorare
    foglioline

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 449.3 kcal / 1880 kJ
Πρωτεΐνη 5.1 g
Λιπαρά 29.8 g
Υδατάνθρακες 43.5 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 17.6 g
Νάτριο 172.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων