
Συσκευές & Αξεσουάρ
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
350 g
Υλικά
-
roasted red peppers, preserved drained, cut in pieces100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice, freshly squeezed20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (προαιρετικό πεδίο)2 dashes
-
unsalted butter diced130 g
-
smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 350 g
Θερμίδες
1328.8 kcal /
5559.9 kJ
Πρωτεΐνη
11.2 g
Λιπαρά
140.1 g
Υδατάνθρακες
11.4 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
75.1 g
Νάτριο
1457.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTikka Paste
1ωρ.
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 λεπτ.
Peppercorn Sauce
30 λεπτ.
Béarnaise Sauce
20 λεπτ.
Sun-Dried Tomato Tapenade
15 λεπτ.
The Ultimate Barbecue Sauce
2ωρ.
Vegetable pasta sauce
40 λεπτ.
Tahini and Beetroot Dip
1ωρ. 15 λεπτ.
Lemon Chermoula Marinade
15 λεπτ.
Bread Sauce
1ωρ. 25 λεπτ.
Tomato Ketchup
1ωρ. 15 λεπτ.
Tzatziki
20 λεπτ.