 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮芦笋配温泉蛋
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          橄榄油 刷油用
- 
          鸡蛋(约53-63克)4 颗
- 
          绿芦笋 去皮,切约14厘米长150 克
- 
          橄榄油2 汤匙
- 
          蒜头 切碎2 瓣
- 
          水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1600 克
- 
          鲜榨柠檬汁 (约半个柠檬)30 克
- 
          盐 调味用
- 
          黑胡椒粉 调味用
- 
          橄榄油 调味用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        81 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        7 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        550 kJ  / 
                        132 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        10 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.5 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        sous-vide慢煮
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        慢煮美味
                        30 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    