Mus z owoców jagodowych

Mus z owoców jagodowych

4.5 65 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • listków żelatyny (1,9 g każdy, patrz wskazówka)
    5
  • wody plus dodatkowa porcja do namoczenia żelatyny
    50 g
  • czerwonych owoców jagodowych, mieszanych, świeżych (np. truskawek, malin), plus dodatkowa porcja do dekoracji
    300 g
    300 g czerwonych owoców jagodowych, mieszanych, mrożonych, plus dodatkowa porcja do dekoracji
  • cukru
    200 g
  • twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki
    250 g
    250 g sera ricotta, podzielonego na kawałki
  • śmietany, min. 30% tłuszczu dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
    250 g
  • liście mięty, świeże do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 347.7 kcal / 1454.6 kJ
Πρωτεΐνη 7.3 g
Λιπαρά 17.4 g
Υδατάνθρακες 43.2 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.3 g
Νάτριο 171.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων