Συσκευές & Αξεσουάρ
Fener Balığı ve Karides Çorbası
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 porsiyon
Υλικά
-
derisiz kemiksiz fener balığı eti kemiği ile birlikte (bk. öneriler)350 - 500 g
-
soyulmamış çiğ karides orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)500 g
-
su750 g
-
havuç dilimlenmiş (1-2 cm)70 g
-
pırasa beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)60 g
-
soğan ikiye bölünmüş140 g
-
diş sarımsak3
-
sızma zeytinyağı15 - 20 g
-
beyaz şarap (bk. öneriler)50 g
-
doğranmış domates konservesi200 g
-
pirinç, beyaz, kısa tane25 g
-
safran lifi (προαιρετικό πεδίο)1 tutam
-
tuz1 ¼ - 1 ½ tk
-
tereyağı30 - 40 g
-
pul biber1 - 2 tutam
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Πρωτεΐνη
18 g
Θερμίδες
791 kJ /
189 kcal
Λιπαρά
10 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Çorba ve Pilavlar
25 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTarhana (taze sebzeli)
35 λεπτ.
Kekikli Mercimek ve Domates Çorbası
50 λεπτ.
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 λεπτ.
Bal Kabağı Çorbası
35 λεπτ.
Pırasa ve Patates Çorbası
45 λεπτ.
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 λεπτ.
Kapya Biberli Domates Çorbası
30 λεπτ.
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 λεπτ.
Sebzeli Levrek Çorbası
40 λεπτ.
Patatesli Ispanak Çorbası
45 λεπτ.
İşkembe Çorbası
1ωρ. 20 λεπτ.
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 λεπτ.