
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fener Balığı ve Karides Çorbası
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 porsiyon
Υλικά
-
derisiz kemiksiz fener balığı eti kemiği ile birlikte (bk. öneriler)350 - 500 g
-
soyulmamış çiğ karides orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)500 g
-
su750 g
-
havuç dilimlenmiş (1-2 cm)70 g
-
pırasa beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)60 g
-
soğan ikiye bölünmüş140 g
-
diş sarımsak3
-
sızma zeytinyağı15 - 20 g
-
beyaz şarap (bk. öneriler)50 g
-
doğranmış domates konservesi200 g
-
pirinç, beyaz, kısa tane25 g
-
safran lifi (προαιρετικό πεδίο)1 tutam
-
tuz1 ¼ - 1 ½ tk
-
tereyağı30 - 40 g
-
pul biber1 - 2 tutam
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
189 kcal /
791 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Çorba ve Pilavlar
25 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKabaklı Bezelye Çorbası
1ωρ.
Havuç Çorbası
35 λεπτ.
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 λεπτ.
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40 λεπτ.
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45 λεπτ.
Naneli Bezelye Çorbası
35 λεπτ.
Gazpacho
10 λεπτ.
Tarhana Çorbası
25 λεπτ.
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 λεπτ.
Alaca Çorba (Antep Yöresi)
55 λεπτ.
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 λεπτ.
Tavuk Topları ile Lahana Çorbası
2ωρ. 30 λεπτ.