Crostata alla nocciola

Crostata alla nocciola

4.4 76 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 fette

Υλικά

Pasta frolla alle nocciole
  • 75 g di nocciole tostate
  • 140 g di zucchero
  • 250 g di farina tipo 00
  • 110 g di burro morbido a pezzi
  • ½ stecca di vaniglia i semini estratti
  • 1 pizzico di sale
  • 25 g di crema gianduia
  • 1 uovo leggermente sbattuto
Ripieno
  • 150 g di zucchero
  • 50 g di nocciole tostate
  • 130 g di burro
  • 2 uova medie
  • 100 g di farina tipo 00
  • 5 g di lievito in polvere per dolci
  • 1 pizzico di sale
  • 1 punta di coltello di vaniglia in polvere
Terminare la preparazione
  • 3 cucchiai di crema gianduia
  • nocciole tostate a piacere
  • granella di nocciole a piacere

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 fetta

Νάτριο 17.4 mg
Πρωτεΐνη 4.3 g
Θερμίδες 1054.4 kJ / 252 kcal
Λιπαρά 12.9 g
Φυτικές ίνες 0.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Υδατάνθρακες 29.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων