 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
葱爆羊肉(高温版)
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          油10 克
- 
          羊肉 切0.3厘米片300 克
- 
          大葱 切斜段,约3-4厘米长150 克
- 
          料酒5 克
- 
          生抽5 克
- 
          老抽5 克
- 
          麻油5 克
- 
          盐1 小撮
- 
          糖1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        478.3 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        20 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1167.3 kJ  / 
                        279 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        19.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        6.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        6.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        和小美一起做家宴
                        11 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        高温专辑
                        37 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                    