 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮鳕鱼配绿花椰菜酱
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          水1800 克
- 
          鳕鱼排 大约4块,每块200克,2.5厘米厚800 克
- 
          盐5 小撮
- 
          黑胡椒粉5 小撮
- 
          特级初榨橄榄油20 克
- 
          姜 切薄片20 克
- 
          西兰花, 切小朵350 克
- 
          红葱头30 克
- 
          特级初榨橄榄油 装饰用
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        832.7 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        41.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2099.7 kJ  / 
                        501.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        27 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.5 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        5.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        23.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        sous-vide慢煮
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        慢煮美味
                        30 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    