Ciasto drożdżowe z kruszonką

Ciasto drożdżowe z kruszonką

4.8 3.9K βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
24 kawałki

Υλικά

Kruszonka
  • mąki krupczatki
    70 g
    70 g mąki pszennej
  • cukru
    50 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • masła pokrojonego na kawałki
    50 g
Ciasto
  • mleka
    220 g
  • świeżych drożdży pokruszonych
    40 g
  • cukru
    100 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    1 łyżeczka
    2 łyżeczki cukru wanilinowego
  • mąki pszennej plus 2 czubate łyżki (opcjonalnie)
    500 g
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
    80 g
  • jajko
    1
  • żółtko
    1
  • soli
    ½ łyżeczki
  • owoce (truskawki, śliwki, jabłka), rabarbar
    dżem, do posmarowania

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 166.2 kcal / 695.4 kJ
Πρωτεΐνη 3.8 g
Λιπαρά 5.4 g
Υδατάνθρακες 25.9 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.1 g
Νάτριο 57.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων