Pandolce variegato alla confettura

Pandolce variegato alla confettura

4.7 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ.
10 fette

Υλικά

Pandolce
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 40 g di zucchero
  • 3 g di lievito di birra fresco
  • 200 g di farina manitoba
  • 100 g di farina tipo 0
  • 40 g di burro a pezzi
  • 1 uovo medio
  • 1 pizzico di sale
  • 1250 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 220 g di confettura gusto a piacere (vedere consigli)

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 fetta

Νάτριο 23.7 mg
Πρωτεΐνη 7.8 g
Θερμίδες 1469.4 kJ / 351.2 kcal
Λιπαρά 14.1 g
Φυτικές ίνες 1.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.3 g
Υδατάνθρακες 48.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων