Συσκευές & Αξεσουάρ
Pfefferrahmsauce mit Cognac
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Schalotte1
-
grüne Pfefferkörner, eingelegt abgetropft20 g
-
Rinderfond400 g
-
1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Cognac50 g
-
Sahne200 g
-
Senf1 TL
-
Butter30 g
-
Speisestärke30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
2 g
Θερμίδες
1469 kJ /
351 kcal
Λιπαρά
30 g
Φυτικές ίνες
0.9 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Mmmhh, cremig!
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKürbis-Apfel-Chutney
50min
Paprika-Mandel-Marinade für Gemüse
25min
Ketchup
45min
Kapern-Ei-Aufstrich
30min
Gurken-Relish
1h 30min
Zitrus-Aioli
10min
Gewürzmischung für Kräuterbutter
5min
Tomatenpesto
10min
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25min
Aprikosensenf
30min
Schnittbohnensauce
45min
Thunfischsauce mit Joghurt
5min