Συσκευές & Αξεσουάρ
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Schalotten50 g
-
Fenchel in Stücken50 g
-
Knollensellerie in Stücken50 g
-
Knoblauchzehe1
-
Butter in Stücken100 g
-
Pernod20 g
-
Weißwein100 g
-
Fischfond400 g
-
Crème fraîche100 g
-
Salz1 TL
-
weißer Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Speisestärke30 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
1879 kJ /
449 kcal
Λιπαρά
30 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Υδατάνθρακες
32 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Mmmhh, cremig!
42 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKürbis-Apfel-Chutney
50 λεπτ.
Paprika-Mandel-Marinade für Gemüse
25 λεπτ.
Ketchup
45 λεπτ.
Kapern-Ei-Aufstrich
30 λεπτ.
Gurken-Relish
1ωρ. 30 λεπτ.
Zitrus-Aioli
10 λεπτ.
Gewürzmischung für Kräuterbutter
5 λεπτ.
Tomatenpesto
10 λεπτ.
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25 λεπτ.
Aprikosensenf
30 λεπτ.
Schnittbohnensauce
45 λεπτ.
Thunfischsauce mit Joghurt
5 λεπτ.