Postre de mango y coco con salsa de chocolate

Postre de mango y coco con salsa de chocolate

2.5 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 20 λεπτ.
12 raciones

Υλικά

Capa de mango
  • de mango maduro pelado en trozos
    500 g
  • de azúcar
    80 - 100 g
  • de agua
    100 g
  • de agaragar en polvo (4 g)
    2 sobres
Capa de coco
  • de leche de coco
    600 g
  • de azúcar
    100 - 120 g
  • de agaragar en polvo (4 g)
    1 sobre
Salsa de chocolate
  • de agua
    300 g
  • de chocolate negro (85% de cacao)
    30 g
  • de jarabe de agave
    50 g
  • de cacao puro en polvo
    30 g
  • de harina
    10 g
  • de sal
    1 pellizco
Para servir
  • de frutos rojos frescos variados
    100 g
  • de mango maduro
    100 - 200 g
  • de piña fresca
    100 g
  • de copos de coco
    1 - 2 cucharadas
    1 - 2 cucharadas de coco rallado

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 148 kcal / 621 kJ
Πρωτεΐνη 1 g
Λιπαρά 1.3 g
Υδατάνθρακες 33.4 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 69.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων