Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 pieces
Υλικά
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
189 mg
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1301 kJ /
311 kcal
Λιπαρά
5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
59 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Kneading: Asian Recipes
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRye sourdough loaf
18ωρ. 20 λεπτ.
Pull-apart pizza sun
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3ωρ.
Spiced fruit loaf
2ωρ. 30 λεπτ.
Chorizo Bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Panettone
34ωρ. 25 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.
Tandoori chicken pizza
1ωρ. 30 λεπτ.
Festive Camembert Wreath
1ωρ. 50 λεπτ.
Pretzel Bread
2ωρ.
Tiger rolls
2ωρ. 50 λεπτ.