
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 pieces
Υλικά
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
189 mg
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1301 kJ /
311 kcal
Λιπαρά
5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
59 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kneading: Asian Recipes
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPitta Bread
2ωρ.
Sandwich Bread
3ωρ.
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2ωρ.
Herb and garlic pull-apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Mick's ciabatta rolls
21ωρ. 20 λεπτ.
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5ωρ. 50 λεπτ.
Milk Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Portuguese bread
3ωρ. 30 λεπτ.
Guinness® Bread
1ωρ. 45 λεπτ.
Chocolate Covered Pound Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Vetkoek (fet-cook)
1ωρ. 35 λεπτ.
Pizza Bianca
40 λεπτ.