Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 pieces
Υλικά
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
189 mg
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1301 kJ /
311 kcal
Λιπαρά
5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
59 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Kneading: Asian Recipes
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPesto Star Bread
2ωρ. 50 λεπτ.
Cinnamon Rolls
3ωρ.
Pumpkin, carrot and herb bread
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten-Free Focaccia Bread
1ωρ.
Rye Bread
6ωρ. 5 λεπτ.
Bavarian Pretzels
55 λεπτ.
Gluten-free Bread
3ωρ. 20 λεπτ.
Cereal Bread
5ωρ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Taro bread
4ωρ. 20 λεπτ.
Pitta bread
2ωρ.
Super Soft Cinnamon Rolls
1ωρ. 35 λεπτ.