
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
8 pieces
Υλικά
Tangzhong bread dough
-
high protein flour (bread flour)310 g
-
fresh milk icy cold (see tips)230 g
-
egg yolk1
-
sugar30 g
-
salt½ tsp
-
milk powder10 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
butter softened25 g
Mochi filling
-
oil for greasing
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours100 g
-
caster sugar65 g
-
water585 g
-
Japanese adzuki bean paste homemade (see tips) or store-bought100 g
-
cold water for spraying
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
311 kcal /
1301 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
59 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
189 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kneading: Asian Recipes
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGolden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2ωρ. 45 λεπτ.
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2ωρ.
Vetkoek (fet-cook)
1ωρ. 35 λεπτ.
Sourdough pizza base
3ωρ. 5 λεπτ.
Focaccia with Sea Salt Flakes
1ωρ. 40 λεπτ.
Focaccia with Onions
1ωρ. 30 λεπτ.
Rye Bread Rolls- Bürli
12ωρ.
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1ωρ. 40 λεπτ.
Gluten-Free Focaccia Bread
1ωρ.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2ωρ.
Glazed Lemon Muffins
1ωρ.
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2ωρ. 15 λεπτ.