
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pau Sambal (Malaysia Burger)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
20 pieces
Υλικά
Burger buns
-
water200 g
-
sugar20 g
-
dried yeast powder2 tsp
-
butter20 g
-
egg1
-
plain flour400 g
-
salt1 tsp
-
cooking oil for deep-frying500 g
Sambal topping
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
shallots150 g
-
dried anchovies (ikan bilis), trimmed, rinsed50 g
-
cooking oil50 g
-
yellow onions cut into thin slices100 g
-
sugar10 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (asam jawa)10 g
-
water20 g
-
cucumber (approx. 250 g), cut into thin slices1
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
152 kcal /
636 kJ
Πρωτεΐνη
3 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
164 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kneading: Asian Recipes
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGolden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2ωρ. 45 λεπτ.
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2ωρ.
Vetkoek (fet-cook)
1ωρ. 35 λεπτ.
Sourdough pizza base
3ωρ. 5 λεπτ.
Focaccia with Sea Salt Flakes
1ωρ. 40 λεπτ.
Focaccia with Onions
1ωρ. 30 λεπτ.
Rye Bread Rolls- Bürli
12ωρ.
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1ωρ. 40 λεπτ.
Gluten-Free Focaccia Bread
1ωρ.
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2ωρ.
Glazed Lemon Muffins
1ωρ.
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2ωρ. 15 λεπτ.