
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sernik wiedeński
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 45 λεπτ.
12 porcji
Υλικά
-
8 jajek
-
1 szczypta soli
-
1000 g twarogu sernikowego, z wiaderka podzielonego na kawałki
-
250 - 300 g cukru
-
200 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
-
100 g kaszy manny
-
1 łyżka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
20 g skrobi ziemniaczanej
-
cukier puder do oprószenia
-
woda do pieczenia
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
366.5 mg
Πρωτεΐνη
14.7 g
Θερμίδες
1693.5 kJ /
404.7 kcal
Λιπαρά
23.3 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.9 g
Υδατάνθρακες
34.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

TRADYCYJNA WIGILIA
12 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

WIELKANOC III
15 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMuffinki śniadaniowe z jabłkami i orzechami
45 λεπτ.
Ciastka bretońskie (bez cukru)
1ωρ.
Ciasto czekoladowe z grzańcem
1ωρ. 20 λεπτ.
Ciasto serowo-migdałowe w stylu retro
1ωρ. 10 λεπτ.
Tarta czekoladowa
1ωρ. 50 λεπτ.
Czekoladowe kąski z orzechami
1ωρ.
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3ωρ.
Fondant czekoladowy
50 λεπτ.
Sernik nowojorski
7ωρ. 50 λεπτ.
Tarta à la banoffee pie
2ωρ. 40 λεπτ.
Sernik cytrynowy z bezą szwajcarską
10ωρ.
Mini babki do koszyczka wielkanocnego
40 λεπτ.