
Συσκευές & Αξεσουάρ
红烧肉卤鹌鹑蛋
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
鹌鹑蛋250 克
-
水 ,淹没鹌鹑蛋即可适量
-
油25 克
-
姜3 片
-
八角1 颗
-
香叶1 片
-
水400 克
-
带皮五花肉 ,切3×3厘米块,焯水备用450 克
-
糖40 克
-
生抽30 克
-
蚝油10 克
-
料酒10 克
-
老抽15 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
680.5 kcal /
2844.5 kJ
Πρωτεΐνη
28.2 g
Λιπαρά
55.3 g
Υδατάνθρακες
16.7 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
17.4 g
Νάτριο
1090.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

中秋佳宴
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα