
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ångade dumplings med kål och fläsk
Προετοιμασία 1ωρ. 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
32 stycken
Υλικά
Dumplingdeg
-
olja plus extra för smörjning1 msk
-
vatten plus extra vid behov150 g
-
vetemjöl plus extra för pudring300 g
-
salt¼ tsk
Fyllning
-
vitkål skuren i bitar400 g
-
salt1 ½ tsk
-
fläskfärs350 g
-
vatten530 g
-
sojasås20 g
-
risvin10 g
-
socker½ tsk
-
malen peppar½ tsk
-
ljus sesamolja (15 g)1 msk
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 styck
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
318 kJ /
76 kcal
Λιπαρά
4 g
Φυτικές ίνες
0.5 g
Υδατάνθρακες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Grundkokboken
158 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKexstjärnor med topping
Καμία βαθμολογία
Fyllda ägg
Καμία βαθμολογία
Sockriga pumpasticks
Καμία βαθμολογία
Coleslaw- & laxmackor
Καμία βαθμολογία
Kronärtskocka med Alfredosås
Καμία βαθμολογία
Dim sum 'Shao mai'
Καμία βαθμολογία
Fläskläggs- och senapskanapé
Καμία βαθμολογία
Läbbiga korvfingrar
Καμία βαθμολογία
Morotsenergibollar
15 λεπτ.
Proteinbollar med dadlar och pekannötter
Καμία βαθμολογία
Naturliga energibollar med jordnötssmör
Καμία βαθμολογία
Energibollar med choklad och hasselnötter
Καμία βαθμολογία