
Συσκευές & Αξεσουάρ
Venezia Bread
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
1 Total recipe
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Νάτριο
4841 mg
Πρωτεΐνη
63 g
Θερμίδες
9858 kJ /
2356 kcal
Λιπαρά
63 g
Φυτικές ίνες
16 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
386 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Artisan Breads
14 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5ωρ. 5 λεπτ.
Brioche
8ωρ.
Folded Herb Bread
Καμία βαθμολογία
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Potato and Rosemary Focaccia
2ωρ. 35 λεπτ.
Cinnamon Roll Waffles
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten Free Dinner Rolls
1ωρ. 55 λεπτ.
Five-Seed Bread
1ωρ. 50 λεπτ.
Steamed Scallion Rolls
3ωρ.
Brown Sugar Date Muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1ωρ. 40 λεπτ.