Συσκευές & Αξεσουάρ
Venezia Bread
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
1 Total recipe
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
1 packet/envelope active dry yeastactive dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Νάτριο
4841 mg
Πρωτεΐνη
63 g
Θερμίδες
9858 kJ /
2356 kcal
Λιπαρά
63 g
Φυτικές ίνες
16 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Υδατάνθρακες
386 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Artisan Breads
14 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRye Bread
6ωρ. 5 λεπτ.
Bavarian Pretzels
55 λεπτ.
Cereal Bread
5ωρ.
Brown Sugar Date Muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Biscuits
50 λεπτ.
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 λεπτ.
Mini Ginger and Cherry Panettones
5ωρ.
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1ωρ. 40 λεπτ.
Pan-Fried Pork Buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Sourdough Starter Discard English Muffins
4ωρ. 10 λεπτ.
Pumpkin Pie Bread
1ωρ. 20 λεπτ.