
Συσκευές & Αξεσουάρ
Venezia Bread
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
1 Total recipe
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Θερμίδες
2356 kcal /
9858 kJ
Πρωτεΐνη
63 g
Λιπαρά
63 g
Υδατάνθρακες
386 g
Φυτικές ίνες
16 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
4841 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Artisan Breads
14 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate Covered Pound Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Wonderful White Bread
5ωρ.
Strawberry Cinnamon Rolls
4ωρ. 15 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5ωρ. 5 λεπτ.
Sourdough Pretzel Bread
7ωρ. 20 λεπτ.
Pull-Apart Dinner Rolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Focaccia with Onions
1ωρ. 30 λεπτ.
Brioche
8ωρ.
Baguettes
3ωρ. 45 λεπτ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Potato and Rosemary Focaccia
2ωρ. 35 λεπτ.