
Συσκευές & Αξεσουάρ
Venezia Bread
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 11ωρ.
1 Total recipe
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Θερμίδες
2356 kcal /
9858 kJ
Πρωτεΐνη
63 g
Λιπαρά
63 g
Υδατάνθρακες
386 g
Φυτικές ίνες
16 g
Κορεσμένα λιπαρά
9 g
Νάτριο
4841 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Artisan Breads
14 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate Covered Pound Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Brioche Buns
2ωρ.
Paleo Sandwich Bread
3ωρ. 20 λεπτ.
Brown Sugar Date Muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Focaccia
2ωρ. 55 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5ωρ. 5 λεπτ.
Pan-Fried Pork Buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Pretzel Bread
2ωρ.
Challah
3ωρ. 10 λεπτ.
Sourdough Starter Discard English Muffins
4ωρ. 10 λεπτ.
Flour Tortilla
1ωρ.