Garnelencremesuppe mit Baguette

Garnelencremesuppe mit Baguette

3.6 61 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen

Υλικά

  • Petersilie abgezupft
    6 Stängel
  • Olivenöl
    20 g
  • Garnelen, roh, mittelgroß, geschält
    300 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Staudensellerie in Stücken
    100 g
  • Möhren in Stücken
    120 g
  • Butter in Stücken
    30 g
  • Porree nur weiße Teile, in Ringen (1 cm)
    150 g
  • Knoblauchzehen
    3
  • Tomatenmark
    40 g
  • Wasser
    1000 g
  • Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Fischbrühe (für je 0,5 l)
  • Thymian, getrocknet
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • brauner Zucker
    20 g
  • Kartoffeln in Stücken
    200 g
  • Weißwein, trocken (προαιρετικό πεδίο)
    80 g
  • Crème fraîche
    150 g
  • Baguette in 12 Scheiben
    1

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 240 kcal / 1007 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 16 g
Υδατάνθρακες 11 g
Φυτικές ίνες 2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 8 g
Νάτριο 1091 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων