
Συσκευές & Αξεσουάρ
炒三鮮
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片20 克
-
新鮮紅辣椒 ,切片1 根
-
乾魷魚 ,以清水泡發,切條75 克
-
花枝 ,切片200 克
-
蝦仁 ,開背去腸泥100 克
-
小黃瓜 切片110 克
-
糖1 茶匙
-
魚露1 茶匙
-
蔥 ,切段20 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
219 kcal /
917 kJ
Πρωτεΐνη
20.088 g
Λιπαρά
3.658 g
Υδατάνθρακες
27.2 g
Φυτικές ίνες
0.796 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν