
Συσκευές & Αξεσουάρ
蝦鬆
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
8 人份
Υλικά
-
無鹽腰果20 克
-
油15 克
-
新鮮香菇 切塊40 克
-
蝦仁300 克
-
新鮮荸薺 切塊200 克
-
西洋芹 切末30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
萵苣8 片
-
油條 先以100°C烤10分鐘1 條
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
82 kcal /
346 kJ
Πρωτεΐνη
6.068 g
Λιπαρά
3.725 g
Υδατάνθρακες
6.904 g
Φυτικές ίνες
1.146 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

台灣四季家常菜
71 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν