墨魚燒肉

墨魚燒肉

4.9 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 橄欖油
    10 克
  • ,切段(約5公分)
    10 克
  • ,切片
    10 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 乾墨魚 ,洗淨,浸泡約2小時後切塊(約100克)
    80 克
  • 三層肉 ,切塊(約4公分)
    450 克
  • 紹興酒
    60 克
  • 醬油
    50 克
  • 150 克
  • 冰糖 ,依個人口味調整
    15 - 25 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 538 kcal / 2248.6 kJ
Πρωτεΐνη 28.6 g
Λιπαρά 411.9 g
Υδατάνθρακες 10.8 g
Φυτικές ίνες 0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 261.6 g
Νάτριο 971.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων