
Συσκευές & Αξεσουάρ
墨魚燒肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
橄欖油10 克
-
蔥 ,切段(約5公分)10 克
-
薑 ,切片10 克
-
蒜頭15 克
-
乾墨魚 ,洗淨,浸泡約2小時後切塊(約100克)80 克
-
三層肉 ,切塊(約4公分)450 克
-
紹興酒60 克
-
醬油50 克
-
水150 克
-
冰糖 ,依個人口味調整15 - 25 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
538 kcal /
2248.6 kJ
Πρωτεΐνη
28.6 g
Λιπαρά
411.9 g
Υδατάνθρακες
10.8 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
261.6 g
Νάτριο
971.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

星級主廚 - 吳宜玲
4 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν