
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sourdough Starter Discard Focaccia
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 55 λεπτ.
12 slices
Υλικά
-
water10 oz
-
honey½ oz
-
active dry yeast1 packet/envelope
-
all-purpose flour16 oz
-
sourdough starter discard (unfed)6 oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to drizzle2 ½ oz
-
salt1 tsp
-
flaky sea salt to sprinkle
-
fresh rosemary, leaves only2 sprigs
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
222 kcal /
929 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
35 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
235 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sourdough Baking - with Starter Discard
11 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPull-Apart Dinner Rolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Cinnamon Rolls
3ωρ.
Chocolate Covered Pound Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Focaccia with Sea Salt Flakes
1ωρ. 40 λεπτ.
Biscuits
40 λεπτ.
Braided Milk Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Bagels
1ωρ. 20 λεπτ.
Focaccia
3ωρ.
Maple Caramel Rolls
3ωρ. 40 λεπτ.
Mini Ginger and Cherry Panettones
5ωρ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Challah
3ωρ. 10 λεπτ.