
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gluten-Free Seed Bread
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
non-stick cooking spray
-
long-grain brown rice4 oz
-
white basmati rice4 oz
-
millet2 ½ oz
-
cassava flour5 oz
-
salt1 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
dried instant yeast1 packet/envelope
-
brown sugar1 oz
-
mixed seeds (flax, sesame , pepitas)1 ½ oz
-
water divided34 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
large eggs2
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
189 kcal /
791 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
4 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
332 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fresh Bread Basics
12 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate Covered Pound Cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Brioche Buns
2ωρ.
Paleo Sandwich Bread
3ωρ. 20 λεπτ.
Brown Sugar Date Muffins
1ωρ. 15 λεπτ.
Portuguese Bread (Pão de água)
3ωρ. 45 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Focaccia
2ωρ. 55 λεπτ.
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5ωρ. 5 λεπτ.
Pan-Fried Pork Buns
1ωρ. 30 λεπτ.
Pretzel Bread
2ωρ.
Challah
3ωρ. 10 λεπτ.
Sourdough Starter Discard English Muffins
4ωρ. 10 λεπτ.
Flour Tortilla
1ωρ.