
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rumtorte
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ.
16 Stücke
Υλικά
Biskuit:
-
Eier5
-
Zucker180 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 geh. TL
-
Mehl230 g
-
Backpulver1 ½ TL
Rumcreme:
-
Milch250 g
-
Zucker130 g
-
Speisestärke25 g
-
Ei1
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Rum70 g
-
Butter zimmerwarm, in Stücken250 g
Schokoladenguss:
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken200 g
-
Sahne80 g
-
Rum10 g
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
380 kcal /
1590 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
39 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Kochen hat Saison
89 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKardinalschnitten
3h
Mohn-Topfen-Obers-Herzkuchen
5h
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4h 35min
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5h
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Himbeer-Butterkeks-Kuchen
2h
Ribiseltorte mit Schneehaube
1h 10min
Schwarzwälder Kirschtorte
3h
Nusstorte mit Buttercreme
17h
Himmelstorte
1h 40min
Schneewittchentorte
5h
Holunderblüten-Torte
6h