
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
3 porties
Υλικά
-
uien in stukken200 g
-
zout en iets meer om af te kruiden1 tl
-
verse dille20 g
-
verse peterseliebladeren20 g
-
ciderazijn40 g
-
graanmosterd80 g
-
varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)3
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
crème fraîche, 15% v.g40 g
-
gemalen peper volgens eigen smaak
-
knolselderij geschild80 g
-
groene appels2
-
witloof150 g
-
zonnebloemolie1 el
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
443 kcal /
1857 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
25 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
488 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKipfilets pizzaiola
55 λεπτ.
Chilli con carne
35 λεπτ.
Koreaanse Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Slowcooken kalfsstoofpot
2ωρ. 10 λεπτ.
Kip in perziksaus
40 λεπτ.
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1ωρ. 15 λεπτ.
Kleverige sesamkip
40 λεπτ.
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1ωρ. 10 λεπτ.
Steak au Poivre
20 λεπτ.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1ωρ. 10 λεπτ.
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1ωρ.
Kipsatés met pindasaus
2ωρ.