
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 45 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
olijfolie20 g
-
rode uien in vier gesneden200 g
-
wortelen in schijfjes (0.5 cm)120 - 150 g
-
selderstengel in dunne stukken (0.5 cm)50 - 70 g
-
rode wijn80 g
-
zout1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
varkenswangetjes (ong. 150 g / stuk)4
-
verse rozemarijn2 tl
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1300 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
598 kcal /
2505 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
48 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
19 g
Νάτριο
89 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide koken
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKipfilets pizzaiola
55 λεπτ.
Chilli con carne
35 λεπτ.
Koreaanse Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Slowcooken kalfsstoofpot
2ωρ. 10 λεπτ.
Kip in perziksaus
40 λεπτ.
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1ωρ. 15 λεπτ.
Kleverige sesamkip
40 λεπτ.
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1ωρ. 10 λεπτ.
Steak au Poivre
20 λεπτ.
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1ωρ. 10 λεπτ.
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1ωρ.
Kipsatés met pindasaus
2ωρ.