 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
百花酿豆腐
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                2 人份
              
            Υλικά
- 
          日本豆腐3 根
- 
          虾仁 开背15 个
- 
          蟹肉棒 切成丝3 根
- 
          料酒1 汤匙
- 
          盐1 小撮
- 
          橄榄油1 汤匙
- 
          水500 克
- 
          蒸鱼豉油2 汤匙
- 
          葱 切末2 根
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1346.1 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        22 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        892.5 kJ  / 
                        213.5 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.7 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        0.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        16.7 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        不一样的减脂餐
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        免疫力补给站
                        21 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    