Συσκευές & Αξεσουάρ
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 slices
Υλικά
-
unsalted butter soft350 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight4 - 5
-
fresh blackberries200 g
-
caster sugar400 g
-
medium eggs2
-
vanilla extract2 tsp
-
plain flour300 g
-
milk350 g
-
baking powder3 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
290.1 mg
Πρωτεΐνη
7.9 g
Θερμίδες
3510 kJ /
838 kcal
Λιπαρά
39 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
24 g
Υδατάνθρακες
112 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaspberry and Apple Crumble
1h 5min
Tiramisu
5h 20min
Malva Pudding
55min
Steamed Chocolate Flan Cake
7h
Sticky Toffee Puddings
1h
Polish Doughnuts (Pączki)
1h 20min
Gluten-free Sacher Torte
3h 20min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1h
Lemon Tart
4h 30min
Torta Caprese
55min
Chocolate-filled Cinnamon Pretzel Bites
1h 50min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min