
Συσκευές & Αξεσουάρ
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 slices
Υλικά
-
unsalted butter soft350 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight4 - 5
-
fresh blackberries200 g
-
caster sugar400 g
-
medium eggs2
-
vanilla extract2 tsp
-
plain flour300 g
-
milk350 g
-
baking powder3 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
838 kcal /
3510 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
112 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
24 g
Νάτριο
290.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBanana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 λεπτ.
Ice Cream Layer Cake
43ωρ. 35 λεπτ.
Tiramisu
5ωρ. 20 λεπτ.
Strawberry Bavarois
6ωρ.
Bakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Chocolate Guinness® Cake
2ωρ. 5 λεπτ.
Orange Chiffon Cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Sabayon (Zabaglione)
15 λεπτ.
Chocolate Mousse
3ωρ. 20 λεπτ.
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 λεπτ.
Lemon, Lime and Ginger Tart
6ωρ. 20 λεπτ.