
Συσκευές & Αξεσουάρ
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 slices
Υλικά
-
unsalted butter soft350 g
-
light brown muscovado sugar200 g
-
plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm), approx. 340 g prepped weight4 - 5
-
fresh blackberries200 g
-
caster sugar400 g
-
medium eggs2
-
vanilla extract2 tsp
-
plain flour300 g
-
milk350 g
-
baking powder3 tsp
-
fine sea salt1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
838 kcal /
3510 kJ
Πρωτεΐνη
7.9 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
112 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
24 g
Νάτριο
290.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Mint Choc Chip
8ωρ. 20 λεπτ.
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1ωρ. 10 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ. 15 λεπτ.
Vanilla Ice Cream
12ωρ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Pecan Nut Ice Cream with Corn and Vanilla
11ωρ. 5 λεπτ.
Raspberry Ripple Ice Cream
15ωρ.
Mini Carrot Cakes
50 λεπτ.
Piped Raspberry Mousse
1ωρ.
Steamed Raspberry Jam Puddings
1ωρ.
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2ωρ. 45 λεπτ.