 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮羊排配薄荷柠檬汁
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
薄荷酱
- 
          薄荷叶 只取叶子15 克
- 
          新鲜香菜 切段15 克
- 
          柠檬 只取黄色的皮和柠檬汁1 颗
- 
          盐½ 茶匙
- 
          黑胡椒粉¼ 茶匙
- 
          特级初榨橄榄油60 克
羊肉
- 
          羊排 约800-900克8 根
- 
          新鲜迷迭香2 支
- 
          盐½ 茶匙
- 
          黑胡椒粒10 粒
- 
          特级初榨橄榄油2 汤匙
- 
          水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1300 克
- 
          柠檬汁30 克
- 
          橄榄油 烹制用少许
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        626 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        21 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1816 kJ  / 
                        434 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        38 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        13 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        慢煮美味
                        30 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    