 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮带子配藏红花奶油汁
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
sous-vide慢煮带子
- 
          水1500 克
- 
          柠檬汁30 克
- 
          带子 冷冻的,提前解冻12 个
- 
          盐1 小撮
- 
          白胡椒粉1 小撮
藏红花酱
- 
          洋葱 切块50 克
- 
          特级初榨橄榄油20 克
- 
          稀奶油, 含脂量最低30%200 克
- 
          藏红花1 小撮
- 
          盐1 小撮
上桌准备
- 
          无盐黄油20 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        226.2 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        9.1 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1302.1 kJ  / 
                        311 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        29.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.2 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        15 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        4.1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        慢煮美味
                        30 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    