 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮牛肉卷
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 5ωρ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          硬餐包15 克
- 
          帕玛森奶酪 切块40 克
- 
          原味开心果果仁20 克
- 
          洋葱 切块40 克
- 
          胡萝卜 切块50 克
- 
          摩泰台拉香肠 切块50 克
- 
          牛肉肉糜300 克
- 
          蛋1 颗
- 
          盐1 茶匙
- 
          黑胡椒粉1 小撮
- 
          水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1600 克
- 
          柠檬汁30 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        983.7 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        25.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        15855.4 kJ  / 
                        378.7 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        27.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        12.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        6.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        慢煮美味
                        30 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    