 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
sous-vide慢煮三文鱼配西葫芦
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
sous-vide慢煮三文鱼
- 
          新鲜三文鱼鱼排 半条,去皮800 克
- 
          特级初榨橄榄油30 克
- 
          盐4 小撮
- 
          白胡椒粉4 小撮
- 
          新鲜罗勒叶10 - 12 片
- 
          水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1500 克
- 
          柠檬汁30 克
配菜
- 
          西葫芦 切2×2厘米块300 克
- 
          洋葱 切2×2厘米块70 克
- 
          特级初榨橄榄油30 克
- 
          盐2 小撮
- 
          樱桃番茄 一切二20 个
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        78.2 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        42.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1854.7 kJ  / 
                        443 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        26.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        5.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        7.6 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        慢煮美味
                        30 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    