 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
牛肝菌奶酪菲力牛柳卷佐红酒汁
                
                Προετοιμασία 35 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
              
              
                
                8 人份
              
            Υλικά
牛肝菌奶酪内馅
- 
          干燥牛肝菌25 克
- 
          沸水250 克
- 
          帕玛森奶酪 切小块(约2厘米)80 克
- 
          面包 撕碎80 克
- 
          新鲜欧芹 只取叶子3 枝
- 
          新鲜迷迭香 只取叶子1 枝
- 
          蘑菇 切块100 克
- 
          红葱头 切块70 克
- 
          蒜头2 瓣
- 
          无盐黄油 切小块20 克
- 
          海盐½ 茶匙
- 
          黑胡椒粉2 小撮
牛里脊卷
- 
          牛里脊1100 - 1200 克
- 
          海盐 调味用少许
- 
          黑胡椒粉 调味用少许
- 
          橄榄油 涂抹用少许
- 
          橄榄油2 汤匙
- 
          无盐黄油1 汤匙
红酒汁
- 
          波特酒 选择波特红酒230 克
- 
          无盐黄油 切小块50 克
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        653 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        45 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2118 kJ  / 
                        505 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        23 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        11 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        20 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        美味圣诞节
                        14 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    