 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide慢煮日式茄子
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          白味噌90 克
- 
          味醂40 克
- 
          35 克 水日本清酒35 克
- 
          糖30 克
- 
          麻油1 ½ 茶匙
- 
          盐2 小撮
- 
          茄子 选圆茄,切约5厘米段再一切二或一切四360 克
- 
          水 (大约),确保袋子完全被水覆盖1600 克
- 
          鲜榨柠檬汁 约半个柠檬30 克
- 
          芝麻,烤熟的1 汤匙
- 
          葱 斜切约1厘米段,装饰用
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        670 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        654 kJ  / 
                        156 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        6 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5.3 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        0.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        13 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        慢煮美味
                        30 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    