Pastel de jengibre con betún de especias

Pastel de jengibre con betún de especias

4.8 64 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
16 porciones

Υλικά

Pastel<br>
  • de harina de trigo
    360 g
  • de bicarbonato de sodio
    1 cdita
  • de polvo para hornear
    1 cdita
  • de sal
    ½ cdita
  • de canela en polvo
    1 ½ cditas
  • de jengibre en polvo
    2 cditas
  • de nuez moscada en polvo
    ½ cdita
  • de agua caliente
    240 g
  • de piloncillo granulado
    160 g
  • de aceite vegetal
    60 g
  • de mantequilla sin sal en cubos
    170 g
  • de azúcar
    300 g
  • huevos
    3
Betún<br>
  • de mantequilla sin sal a temperatura ambiente y en cubos
    340 g
  • de queso crema a temperatura ambiente
    340 g
  • de canela en polvo
    2 cditas
  • de nuez moscada en polvo
    ½ cdita
  • de azúcar glass
    400 g
  • de jengibre en polvo
    1 cdita

Διατροφή ανά 16 porciones

Θερμίδες 10871 kcal / 45658 kJ
Πρωτεΐνη 84 g
Λιπαρά 610 g
Υδατάνθρακες 659 g
Φυτικές ίνες 13 g
Κορεσμένα λιπαρά 342 g
Νάτριο 3518 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων