 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
盐水卤猪肚
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          水1400 克
- 
          桂皮1 小块
- 
          八角2 颗
- 
          香叶2 片
- 
          白豆蔻5 个
- 
          草果 拍扁2 个
- 
          花椒10 克
- 
          料酒50 克
- 
          盐30 克
- 
          姜 切厚片30 克
- 
          葱 打结3 支
- 
          猪肚 熟的,切丝(半成品)(见要诀)600 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        468.4 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        15.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        465.3 kJ  / 
                        111.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        5.1 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.1 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        2.4 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        0.9 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        夏日卤味
                        10 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    