
Συσκευές & Αξεσουάρ
Soppsuppe
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porsjoner
Υλικά
-
sjampinjonger, ferske100 g
-
gul løk (ca. 120 g),delt i fire1
-
smør, usaltet delt i terninger40 g
-
glutenfri melblanding (se tips)30 g
-
vann1000 g
-
kyllingbuljongpaste (se tips)1 ss
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
laurbærblad, tørket1
-
brun sopp, fersk delt i fire100 g
-
shiitake sopp, fersk delt i fire50 g
-
gressløk, fersk finhakket, til pynt
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porsjon
Νάτριο
892 mg
Πρωτεΐνη
3.2 g
Θερμίδες
549 kJ /
130.8 kcal
Λιπαρά
9 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.6 g
Υδατάνθρακες
7.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Glutenfri mat
94 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRensende thaisuppe
25 λεπτ.
Kremet aspargessuppe
Καμία βαθμολογία
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Καμία βαθμολογία
Misosuppe
Καμία βαθμολογία
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Καμία βαθμολογία
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Καμία βαθμολογία
Kremet ertesuppe
40 λεπτ.
Kikertsuppe (Revithia)
Καμία βαθμολογία
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Καμία βαθμολογία
Kremet fiskesuppe
45 λεπτ.
Betasuppe
30 λεπτ.
Fattigmann "aspargessuppe"
50 λεπτ.