Surkålsuppe

Surkålsuppe

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 porsjoner

Υλικά

  • surkål lett drenert
    150 g
  • løk, gul delt i to
    80 g
  • hvitløksfedd
    1
  • olivenolje
    20 gram
  • kål revet
    100 g
  • gulrøtter delt i biter (1-2 cm)
    60 g
  • vann
    1300 g
  • grønnsaksbuljong (se tips)
    1 ss
  • havsalt
    ½ ts
  • malt svart pepper
    ½ ts
  • allehåndebær eller ¼ ts malt allehånde
    3
  • laubærblad, tørket
    1
  • tomatpuré
    40 g
  • poteter skrelt og delt i terninger (1 cm)
    250 g
  • paprikapølse eller polske pølser, delt i skiver (0.5 cm)
    150 g
  • merian, tørket
    1 ts
  • karve, malt
    1 klype
  • surdeigsbrød til servering

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 317 kcal / 1333 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.5 g
Νάτριο 1577.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων