Surdeigssupppe (hvit borscht)

Surdeigssupppe (hvit borscht)

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 96ωρ. 30 λεπτ.
4 porsjoner

Υλικά

Surdeigsbase
  • fullkornsmel
    150 g
  • vann, varmt
    1000 g
  • grovt rugbrød (ca. 2-3 skiver), delt i fire
    45 g
  • hvitløksfedd delt i skiver
    1
Suppe
  • steinsopp, tørket eller tørket shiitakesopp, delt i tre
    8 skiver
  • vann
    1100 g
  • egg
    4
  • løk, gul delt i to
    70 g
  • hvitløksfedd
    2
  • olivenolje
    20 g
  • bacon eller flesk, delt i terninger (1 cm)
    100 - 150 g
  • chorizo eller polsk pølse, delt i skiver (0.5 cm)
    100 g
  • potet skrelt og delt i terninger (1 cm)
    200 g
  • grønnsaksbuljong (se tips)
    2 ss
  • laurbærblader, tørkede
    2
  • allehåndebær eller ¼ ts malt allehånde
    3
  • havsalt
    ¼ ts
  • malt svart pepper
    ¼ ts
  • merian, tørket
    2 ts
  • pepperrot, fersk (προαιρετικό πεδίο) revet
    1 ts
  • rømme, alle typer
    50 g

Διατροφή ανά 1 porsjon

Θερμίδες 546 kcal / 2294 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 31 g
Υδατάνθρακες 41 g
Φυτικές ίνες 7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.5 g
Νάτριο 2735.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων