Wolno gotowany wywar wołowy na mięsie i kościach (z osłoną noża miksującego)

Wolno gotowany wywar wołowy na mięsie i kościach (z osłoną noża miksującego)

4.9 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
1400 g

Υλικά

  • 700 - 900 g giczy wołowej, z kością (2 szt.)
    300 - 400 g wołowiny, (patrz wskazówka)
  • 30 g oleju
  • 120 g cebuli przekrojonej na pół
  • 100 g marchewki pokrojonej w 1 cm plastry
  • 50 g korzenia selera pokrojonego na 2 cm kawałki
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 - 1 ½ łyżeczki soli
  • 10 ziaren pieprzu czarnego
  • 5 ziaren ziela angielskiego
  • 1 - 2 liście laurowe, suszone
  • 1200 - 1400 g wody (patrz wskazówka)

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 24.6 kcal / 103.1 kJ
Πρωτεΐνη 1.6 g
Λιπαρά 0.6 g
Υδατάνθρακες 0.6 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 164.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων