Wolno gotowany wywar wołowy na mięsie i kościach (z osłoną noża miksującego)

Wolno gotowany wywar wołowy na mięsie i kościach (z osłoną noża miksującego)

4.9 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 50 λεπτ.
1400 g

Υλικά

  • giczy wołowej, z kością (2 szt.)
    700 - 900 g
    300 - 400 g wołowiny, (patrz wskazówka)
  • oleju
    30 g
  • cebuli przekrojonej na pół
    120 g
  • marchewki pokrojonej w 1 cm plastry
    100 g
  • korzenia selera pokrojonego na 2 cm kawałki
    50 g
  • ząbki czosnku
    2
  • soli
    1 - 1 ½ łyżeczki
  • ziaren pieprzu czarnego
    10
  • ziaren ziela angielskiego
    5
  • liście laurowe, suszone
    1 - 2
  • wody (patrz wskazówka)
    1200 - 1400 g

Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 24.6 kcal / 103.1 kJ
Πρωτεΐνη 1.6 g
Λιπαρά 0.6 g
Υδατάνθρακες 0.6 g
Φυτικές ίνες 0.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.6 g
Νάτριο 164.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων