
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
prei enkel het wit50 g
-
olijfolie20 g
-
bloemkool in roosjes500 g
-
water300 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
volle melk100 g
-
zout volgens eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper volgens eigen smaak1 snuifje
-
rauwe eendenlever (ong. 25-30 g/escalope)6 stukken
-
droog geroosterde en gezouten pinda's80 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
350.8 kcal /
1450.7 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
32.3 g
Υδατάνθρακες
5.2 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Feesttafel
11 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRomige aspergesoep
25 λεπτ.
Verse Tomatensoep
30 λεπτ.
Romige champignonsoep
20 λεπτ.
Aspergesoep met citroen
55 λεπτ.
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40 λεπτ.
Romige tomatensoep
25 λεπτ.
Aardappel-preisoep
40 λεπτ.
Veelzijdige stevige soep
50 λεπτ.
Broccolisoep met volkoren croutons
40 λεπτ.
Veelzijdige gladde soep
45 λεπτ.
Gembersoep met rode paprika
50 λεπτ.
Velouté met Marokkaanse smaken
35 λεπτ.