
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
prei enkel het wit50 g
-
olijfolie20 g
-
bloemkool in roosjes500 g
-
water300 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
volle melk100 g
-
zout volgens eigen smaak1 snuifje
-
gemalen peper volgens eigen smaak1 snuifje
-
rauwe eendenlever (ong. 25-30 g/escalope)6 stukken
-
droog geroosterde en gezouten pinda's80 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
350.8 kcal /
1450.7 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
32.3 g
Υδατάνθρακες
5.2 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Feesttafel
11 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeelzijdige gladde soep
Καμία βαθμολογία
Vegan Oesterzwam Soep
Καμία βαθμολογία
Pompoensoep met room
35 λεπτ.
Ravioli Soep met Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Salmorejo
Καμία βαθμολογία
Veelzijdige gladde soep
Καμία βαθμολογία
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Καμία βαθμολογία
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30 λεπτ.
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Καμία βαθμολογία
Velouté met Marokkaanse smaken
35 λεπτ.
Tunesische Chorba
45 λεπτ.
Parelgerst- en champignonsoep
Καμία βαθμολογία