Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling

Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling

4.0 3 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porties

Υλικά

Vulling
  • verse bladspinazie gespoeld (zie tip)
    150 g
  • teentje knoflook
    1
  • Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)
    10 g
  • gehalveerde walnoten
    50 g
  • verse basilicumbladeren
    6
  • ricotta
    125 g
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper
    ⅛ tl
Kalkoenfilet
  • kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold
    700 - 800 g
  • Parma ham
    6 - 9 sneetjes
  • water
    1300 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 portie

Νάτριο 1143 mg
Πρωτεΐνη 57 g
Θερμίδες 2103 kJ / 504 kcal
Λιπαρά 29 g
Κορεσμένα λιπαρά 11 g
Υδατάνθρακες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων