
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porties
Υλικά
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
504 kcal /
2103 kJ
Πρωτεΐνη
57 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
1143 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Feesttafel
11 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνButter Chicken
Καμία βαθμολογία
Balletjes in tomatensaus
Καμία βαθμολογία
Chinees wok met varkensvlees met groenten
1ωρ. 20 λεπτ.
Gehaktbrood
1ωρ. 20 λεπτ.
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Καμία βαθμολογία
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Καμία βαθμολογία
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Καμία βαθμολογία
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Καμία βαθμολογία
Rijst met kip en champignons
30 λεπτ.