
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 porties
Υλικά
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
504 kcal /
2103 kJ
Πρωτεΐνη
57 g
Λιπαρά
29 g
Υδατάνθρακες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
11 g
Νάτριο
1143 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Feesttafel
11 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1h
Pikante Kip met Kokosrijst
Nessuna valutazione
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Nessuna valutazione
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1h
Kipfilets pizzaiola
55min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Vitello tonnato
13h
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Nessuna valutazione
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
Nessuna valutazione
Aromatische kipcurry
1h
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10min