 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蟹粉狮子头
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
              
              
                
                5 人份
              
            Υλικά
- 
          葱 切段3 根
- 
          姜20 克
- 
          水70 克
- 
          荸荠 去皮60 克
- 
          去皮五花肉 ,切块,冷冻至微冷冻状态,约1小时300 克
- 
          土豆淀粉1 茶匙
- 
          盐2 ½ 茶匙
- 
          白胡椒粉1 小撮
- 
          糖¼ 茶匙
- 
          蛋1 颗
- 
          料酒20 克
- 
          蟹粉100 克
- 
          娃娃菜 去除根部10 片
- 
          姜1 片
- 
          鸡高汤1400 克
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Νάτριο
                    
                        1989.5 mg 
                    
                  
                  
                    Πρωτεΐνη
                    
                        10.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1540.8 kJ  / 
                        368.6 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        33.8 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.7 g 
                    
                  
                  
                    Κορεσμένα λιπαρά
                    
                        7.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        5.5 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        一起年夜饭吧
                        15 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    