
Συσκευές & Αξεσουάρ
Überbackene Porreesuppe mit Cheddar
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Cheddar in Stücken120 g
-
Porree in Ringen (ca. 1 cm)400 g
-
Butter30 g
-
Olivenöl20 g
-
Kartoffeln in Würfeln (ca. 2 cm)100 g
-
Wasser700 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Baguette (ca. 1 cm)12 Scheiben
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
303 kcal /
1269 kJ
Πρωτεΐνη
10 g
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
31 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
632 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Kalt draußen?
29 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGurkenkaltschale
2ωρ. 15 λεπτ.
Kalte Caprese-Suppe
2ωρ. 15 λεπτ.
Karibisches Garnelencurry
30 λεπτ.
Basilikumsuppe
25 λεπτ.
Nacksche Mäuse - Weiße-Bohnen-Eintopf
20 λεπτ.
Bärlauchsüppchen mit Garnelen-Sandwich
1ωρ. 30 λεπτ.
Kalte Rote-Bete-Suppe mit Forelle
40 λεπτ.
Erdnuss-Suppe
30 λεπτ.
Krebssuppe
45 λεπτ.
Gazpacho
20 λεπτ.
Pastinaken-Cremesuppe
45 λεπτ.
Cremige rote Linsensuppe
45 λεπτ.